Frauke H. — november 2021

Hallo mijn naam is Frauke Haemelinck 35 jaar en mama van 5 kinderen.

Graag zou ik mijn succes verhaal met jullie willen delen.

Obesitas is iets waar ik jammer genoeg al heel lang tegen vecht. Al van mijn tiener jaren voelde ik mij onzeker in mijn lichaam. Het zit jammer genoeg ook in mijn genen want iedereen bij mij in de familie vecht hier tegen. Ik was al jaren bezig met diëten. Van WW tot shakes tot calorieën tellen en sporten. Maar het was een jojo effect 10 kilo eraf en daarna 15 kilo erbij.

Tot ik vorig jaar in februari de stap gezet heb naar Jan Palfijnziekenhuis bij Dr van Vlodrop.

Er was alsof er een last van mijn schouders viel want ik werd direct aanvaard bij wijze van spreken. Er werd naar mijn verhaal geluisterd en dr van Vlodrop zorgde er direct voor dat ik mij op mijn gemak voelde. Toen kwam alles in een stroomversnelling terecht. Ik werd gesteund door een fantastisch team. Die mij dag en nacht bijgestaan hebben.

12 juni was het dan eindelijk zover het moment voor Frauke 2.0 we zijn nu een jaar en 4 maanden verder en ik heb nog geen moment spijt gehad. Het blijft een gevecht maar ik heb nu een hulpmiddel. En een medisch team die mij bijstaan met goede raad. Ik ben begonnen aan deze uitdaging met een gewicht van 106 kilo. En ik weeg momenteel 50 kilo. Dat is maar liefst 56 kilo minder.

Ik voel mij terug vrouw en het belangrijkste van allemaal ik voel mij gezond. Stom voorbeeld ik kan terug de trap oplopen zonder het gevoel te hebben dat ik een marathon gelopen heb☺️.

Ik wil dan ook iedereen aanraden om ervoor te gaan. En ik zou ook graag het medisch heelkunde team bedanken want zonder jullie hulp was mij dit nooit gelukt. In het bijzonder dr van Vlodrop, de diëtiste, de psycholoog en de fantastische verplegers en verpleegsters en ook de kini. Uit de grond van mijn hart Dankuwel🙏❤️ Niet twijfelen. Gewoon ervoor gaan!!! Je gaat er geen spijt van hebben!

Groetjes De nieuwe Frauke

Terug naar overzicht